BUS-dagarna #24 – Jönköping

Tisdag & onsdag 23-24 april

Kulturhuset Spira Jönköping
Kulturgatan 3
553 24 Jönköping

BUS-dagarna är en årlig rikstäckande konferens som arrangeras av BUS-föreningen. Konferensen riktar sig till budget- och skuldrådgivare, chefer och politiker i kommunerna. Den riktar sig även till rikspolitiker, organisationsföreträdare och myndigheter som berörs av social och ekonomisk utsatthet. Vid konferensen läggs stort fokus på nätverkande och att inhämta ny inspiration och information i sin yrkesroll.

Temat för 2024 års BUS-dagar var ”Håll lågan vid liv”. Under konferensen avhandlades bland annat hur vi lär oss att navigera i föränderliga tider, skuldsättningens psykosociala konsekvenser, vad som är viktigt att vara medveten om i mötet med människor i utsatta situationer och strategier för att skapa verklig förändring i sitt liv och arbete. Du kan läsa hela programmet under ”Dokument” längst ner på sidan.

Tack till alla som deltog vid årets BUS-dagar i Jönköping!

Presentationer BUS-dagarna #24

Vill du färska upp minnet efter årets intensiva BUS-dagar och få en påminnelse om vad som egentligen avhandlades? Då kan du ta del av föreläsarnas presentationer igen via fliken ”Dokument” som du hittar här under!

Bli medlem!

Genom att bli medlem är du med och påverkar vårt arbete. Du håller dig uppdaterad kring frågor som rör vår verksamhet, får tillgång till relevanta utbildningar, anpassade arbetsverktyg, kollegial samverkan mm.